Post by xyonorthholcacon on Feb 9, 2022 6:47:49 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ KawaiiWorld ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KawaiiWorld IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja begalinius žetonus ▞▞▞
▞▞▞ KawaiiWorld 2022 version ▞▞▞
Puiku, bet kartais sutrinku ir kai įpilu vandens į lavą, jis neveikia, todėl vis iš naujo paleidžiu planšetinį kompiuterį, bet vis tiek neveikia, todėl padarykite tai gerai, ačiū 😃👊
Šis žaidimas yra nuostabus ir man jis patinka. Tačiau dėl jo telefone atsiranda problemų, pvz., stringa ir išsenka baterija, todėl pataisykite tai
Žaidimo eiga yra nuostabi, bet aš jam skyriau dvi žvaigždutes, nes jame yra daug nesklandumų, ir aš buvau išmestas, nes jis neveikė, plz, jei ketinate žaidimą redaguoti arba ištrinti žaidimą 😒☹️
kai bandau įkelti į savo pasaulį, jis tiesiog užšąla ir mano telefoną užkrėtė virusu, jis mane taip pat labai išmuša, ir daugelis kitų, todėl jūs neturėtumėte gauti šio žaidimo, jis taip pat gali bandyti nulaužti jūsų telefoną, nes jie neturėtų prašyti pamatyti jūsų nuotraukos ir užpildai.. (ir taip, aš redagavau didžiąją dalį)
Taip, gražus žaidimas, bet jei aš ištrinu šį žaidimą ir atsisiunčiu šį žaidimą, aš iš tikrųjų savo pasaulį grąžinsiu atgal, kaip tikras Minecraft, ir problema vėluoja kas 5–10 minučių? (Aš manau)
Tai vienas iš mano mėgstamiausių žaidimų. Man patinka šis žaidimas. Yra tik viena problema, kuri užima 45 mb. Man patinka šis žaidimas 😄👍👍. Išgyvenimo pasaulyje tai labai smagu. Merginoms labai gerai. Ir aš taip pat mergina.Bet turi 1 problemą tik 1 papildymus! Nemėgstu priedų.
Tai smagu, manau, bet dalykai, kurie man nepatinka šiame žaidime, ty jis yra tik rožinis, mielas ir viskas, bet manau, kad tai gali būti šiek tiek per daug, bet tai smagu, bet norėčiau, kad būtų daugiau spalvų arba atrodo ten lovose graziai ir viskas, bet kartais pasidaro nuobodu po penkiu minuciu, o kai yra isgyvenimas, tai turetu buti baisu naktimis bcz tai as matau minecrafte, bet vis tiek smagu, bet noreciau kad butu tik atnaujinimai kaip tikrasis minecraftas
Šis žaidimas yra nuostabus, kaladėlės yra tokios gražios, man patinka, kad vaivorykštės spalvų kaladėlės šis žaidimas yra toks gražus, kad nežinau, kuris kūrybinio režimo blokas yra mano mėgstamiausias, bet jame nėra kelių žaidėjų režimo 😭😭😭😭😭😭
Man patinka ši programa! Spalvos tokios grazios, bet priezastis kodel daviau 4 nes nemoku parasyti savo vardo. Bet aš vis tiek myliu!
ŠIS ŽAIDIMAS YRA TOKS MIELUS, bet reikalas yra tas, kad bandžiau jį atsisiųsti dar kartą ir jis įstrigo ties puse įkėlimo... PRAŠOME ištaisyti šį triktį
Mielas žaidimas, bet man nepatinka, kaip jis vėluoja arba jei aš statau namą ir dar daugiau, tai atsilieka, todėl vertinu 3 žvaigždutėmis, bet viskas yra miela ir yra kaip „Minecraft“, ir man tai patinka šiek tiek ir gerai. Ar galite pataisyti žaidimo grafiką, kad gautumėte 5 žvaigždutes ir puikų žaidimą. Taigi „People's“ džiaugiasi ir atnaujina daugiau dalykų, kad būtų gražus žaidimas, ir daugiau redaguoja grafiką, kad žaidimas būtų gražus. Ir prašau pašalinkite kick dalyką, kad žaistumėte labai labai gražų žaidimą, kad galėčiau žaisti smagiai ir puikiai.
Cat Run - Kitty Cat Run Game Õppemängud wpq
Gražus, bet smėlis rožinis – gražus, man patinka, o geriausiai atrodo endermenas arba moteris, kodėl aš už jas mėgaujuosi – smėlis kaip visada mielas, bet vyras tavęs nepuola dėl savo rūšies ir myliu programėlę, pls atnaujinti tai plsssssssss, aš tikrai nenoriu pridėti
Labas
Tai tikrai puiku, bet yra per daug skelbimų, mano sūnus pasakė, prašau, pašalinkite skelbimus, o ji sakė, kad tai buvo labai gera ir miela.
Man tai labai patinka, kad jis toks mielas, bet NEKEČIU priedų.... Jie čiulba! Man nepatinka priedai!! Baisu, kad man patinka kawaii Minecraft ir Ne, tik Ne, neatsisiųskite jo, nebent jis pataisytas su priedais =|
Šis žaidimas yra baisus 😫 Kodėl aš dedu 2 žvaigždutes, o ne 1, nes žaidimas buvo labai mielas, bet kai pasirodo įrašas ir sakoma tęsti, jis tarsi sustingęs ir negaliu nieko spustelėti 😕 Neatsisiųskite šio žaidimo, bet galite norite tai išbandyti, galite ir aš nežinau, ar tai tik aš. Bet NEATSISIŲSTI ŠIO ŽAIDIMO 😡🤬
Įkelti 2 žvaigždutes užtrunka amžinai! 😑 Prašau pridėkite duris ir daugiau mobų ir blokų, 🦄🐼 taip pat pridėkite pandą ir vienaragį, tada duosiu 5 žvaigždutes, galbūt pakeiskite skeleto išvaizdą ir pataisykite tas klaidas!✌
Jo laaabai sudėtinga, tiek daug priedų! Man buvo labai smagu statyti, tada išėmiau dar vieną bloką ir 2 sekundėms paėmiau rankas, tai atsitiktinai ištrina visus mano blokus!! bet tai veikia mažai
Lėja☺☺🙂🙂🤗🤗💗💗💖💖💜💜💞💞💝💝💕💕💔❤ Ma. Ma.
2 ŽVAIGŽDĖS.... Tai gerai, bet aš pasiliksiu prie tikrojo minecaft 1# jame nėra tokių elementų kaip tikrasis 2# labai atsilieka 3# aš negaliu prisijaukinti katės 4# PRIEDAI erzina!!!! !! Tai visos šios problemos ir turėsite „Minecraft“ kopiją -w-
KawaiiWorld ஆர்கேட் yprn
Tai geriausias žaidimas, kurį žaidžiau savo gyvenime. Tačiau kai žaidžiu evry Mabey penkias minutes ar mažiau, yra pridėjimas, pataisykite tai. vistiek puiki grafika. Man patinka, kad galite turėti arklių ir kitų dalykų, tai nepanašu į kitus Minecraft žaidimus, kuriuose galite turėti tik naminę katę ir šunį. Man taip pat patinka, kaip galima turėti įvairių tipų žirgus, tai tikrai smagu. Be to, kai įeini į žaidimą, šis dalykas pasirodo, jis kažką sako ir jei tu to nepriimsi, tai neleis tau žaisti, tai yra priminimas, kad aš eisiu žaisti!!
Man patinka programa, ji nepanaši į mano darbą. Turiu omenyje tai, kad daiktai nėra tokie geri, bet be to, tai tikrai geras amatų žaidimas, ir man patinka, kad dauguma daiktų yra rožinės spalvos.
Gražus žaidimas Man tai patinka, bet turiu 3 skundus, kad 1. Šiame žaidime kuriu išgyvenimo pasaulį, bet negaliu tinkamai judėti 2. per 5–7 minutes yra tiek daug skelbimų 3. Žaidimas taip atsilieka. Išspręskite šias problemas
Suteikčiau jam penkias žvaigždutes, bet .... Vieną dieną atidariau žaidimą ir valdikliai buvo nematomi ... jei tai buvo triktis, tada pašalinau jį ir vėl įdiegiau, bet tai nepadėjo😭
OHO
labai geras žaidimas
Iš pradžių man patiko, bet tada pradeda rodyti papildymai ir aš visada turiu paspausti tęsti žaidimą. Ar čia yra serveriai? Kai patikrinau, serverių nebuvo. Ir jį sunku kontroliuoti. Visada užstringu. Ar kūrėjas gali tai išspręsti. Ir medžiai vėsūs, bet smėlis labai ryškus! Man tai nepatinka, nes mano akmeninį namą susprogdino vijoklis, o kai bandau įjungti kūrybinį režimą, jis vis tiek išliko. Labai sunku nužudyti, nes turiu bėgti ir atsitrenkiu į medžius. Taigi, iki pasimatymo !!
KawaiiWorld ஆர்கேட் yprn
OMG Man patinka šis žaidimas, aš visada žaidžiu jį savo mamos telefone, bet nediegiu jo savo telefone, nes turiu vėl atlikti visą sunkų darbą telefone, todėl čia yra keletas klaidų. 1. Kiekvieną kartą, kai yra pridėti, paspaudžiu Tęsti žaidimą Paspaudžiu jį ir jis užšąla, o aš turiu grįžti į žaidimą, kai grįžtu į 2 pradžią. Yra daug pridėjimų, o tai yra svarbiausias taškas, ir aš mėgstu turėti vilką. ir aš tai vadinu savo šunų vardu realiame gyvenime ir aš žinau, bet tai smagu įdiegti tai smagu iki pasimatymo♡!
Taip, aš duodu tai kaip 4 iš pusės žvaigždžių, nes 1. per daug prideda 2. kartais mane išmuša 3. išgyvenimo režimas neįmanomas Aš vis mirštau 4. Negaliu baigti be perlų / ender akių ir paskutinis 5.nėra elytros, ugnies darbų ir nemirtingo totemo. Taigi prašau, kad kas nors pataisytų šią programą, kuri labai erzina
Labai smagu žaisti „Minecraft“, nes galite sukurti savo vaizduotę ir sukurti savo pasaulį
Kodėl daug skelbimų man nepatinka žaidimas, žaidimas yra šaunus, bet po 3 minučių skelbimai vėl čia 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
Man labai patinka šisžaidimas
Dviejų žvaigždučių priežastis yra. Jame daug gedimų, tiek daug skelbimų, nedaugelio kaimų ir gyvūnų kawai pasaulyje reikia atnaujinti, kad būtų pridėta žuvų, kitų papūgų... ir reikia veikiančio portalo. Prašome atsakyti...,
Blogiausias visų laikų žaidimas! NEGALIU NET STATYTI IR. KIEKVIENĄ KARTĄ, KAI ĮKELIAU, SKELBIMAI! 2× Taigi, prašau, sutvarkykite savo žaidimą, o jūs net negalite žinoti, kas yra, ir net nėra kitokio biomo, nei deserto biomas, sutvarkykite savo žaidimą ir kodėl netgi vadinate jį KawaiiWorld - geriausias žaidimas?!
Manau, kad ją sukūrė 4 merginos, todėl jūsų oda yra mergaitė. Bet aš vertinu tai 3 žvaigždutėmis prieš Kristų, manau, kad turėtų būti galimybė pakeisti odą ir smėlį... smėlis yra baisus, pakeiskite tekstūrą, atsirado dykumoje ir aš akimirksniu apakiau. Patinka nuotraukos ir šarvai. plz pridėkite taip, kad pakeistumėte odą ir pakeistumėte smėlio tekstūrą. Man patinka, kaip skyrėte laiko daiktams pridėti veidus. Manau, kad vienintelis dalykas, kuris man labai patiko, yra tai, kaip galite priversti priekalą verkti geriausiai. Tačiau oda ir smėlis keičiasi